Prepaid factory
slidershadow

Onze producten


Het betaalgedrag van klanten is snel aan het veranderen. Prepaid en electronische manieren om te betalen groeien in een hoog tempo.
Wereldwijd wordt al meer dan helft van alle non cash transacties via prepaid producten gedaan volgens een recent onderzoek van Cap gemini. De reden is eenvoudig: met prepaid producten kunnen nieuwe klantsegmenten zoals jongeren, unbanked en underbanked klanten goed bereikt worden. De mainstream financiële producten kunnen dat vaak niet (snel).


Het gemak en vertrouwen waarmee klanten bij retailers digitale producten kunnen kopen zijn inmiddels volledig ingeburgerd. Ook de retailers omarmen de voordelen van onze prepaid oplossingen: Geen voorraadkosten en risico, weinig vierkante meters nodig en een hoge omzet met een minimale kassa-inspanning.

Prepaid factory is uw oplossing voor alle prepaid en electronische producten. Met ons assortiment kunt u altijd het meest populaire en meest uitgebreide assortiment voeren dat verkrijgbaar is en profiteren van de beste marges in de markt. Onze platforms zijn gekoppeld aan alle aanbieders en door onze kassa koppelingen integreren wij hun producten ook eenvoudig in uw kassa omgeving. Tot slot zorgen wij voor de fulfillment naar uw winkels, ondersteund door een keur aan Point of Sale oplossingen.


'EéN KOPPELING VOOR AL UW PREPAID PRODUCTEN'

Producten


slidershadow

© 2019 - Prepaid Factory
vormgeving Spinnerz communicatie