Prepaid factory
slidershadow

Onze techniek


Prepaid factory draait op een state-of-the-art en volledig geintegreerd  IT systeem dat op basis van eigen specificaties gebouwd is in de Mendix technology. Het systeem blinkt daardoor uit in betrouwbaarheid en connectivity zowel naar retailklanten (koppelen van bestaande kassa systemen op basis van webservices) als ook naar content partijen. Verder blinkt het systeem uit in Easy-to-use en volledig geintegreerde werkmethodes voor uw en onze collega's. 

Het transactieplatform van Prepaid factory is rechtstreeks, online gekoppeld op de kassa’s van retailers.  Dit maakt real time kassatransacties mogelijk, met als groot voordeel voor onze klanten: geen voorraad en geen nee-verkopen  Uitlevering codes (PINS) geschiedt alleen na een fraudecheck, geaccordeerde betaling en verificatie van aanwezigheid van beschikbare codes.  Alle prepaidassortimenten worden via deze ene koppeling en deze wijze geleverd: prepaid beltegoeden, prepaid internet tegoeden, giftcards, Music/games, Tickets en Coupons. 
Eén koppeling op uw POS omgeving is dus voldoende om al uw prepaid aanbod te ontsluiten.

Het transactie platform is het kern processing systeem. Het is een combinatie van modules en omvat inter alia:  Multi party Cash management systeem, Ordering systeem,  Inventory management,  Reporting. Het Prepaid platform kent een uitgebreide set van integratie faciliteiten welke een groot aantal (webservices) protocollen en interfaces ondersteund voor de verschillende prepaid categorien. Deze faciliteiten worden zowel ingezet in de koppelingen met onze contentproviders als in de koppelingen met resellers/retailers.
Het platform is robuust, flexibel en in hoge mate configurabel en klaar voor verdere groei. Hierdoor kan er steeds aan de veranderende eisen van de prepaid markt voldaan worden zonder grote investeringen.


 


'Eén PARTNER VOOR ALLE PREPAID PROCESSEN'

Producten


slidershadow

© 2019 - Prepaid Factory
vormgeving Spinnerz communicatie